reloj

12 abr 2008

"El Sueldo delos regidores"



Hola, lectores de este blog. Viendo la polémica que los billetes han creado en el blog,
He creído mas oportuno hacer esta caricatura ¡¡ASI!! Aunque hubiera preferido haberla echo en un billetes 500 €…………..

Por fin, hay un regidor de este municipio(castell platja dáro) que tiene los santo (……………..) de atreverse a publicar lo que real menten ganan los político de nuestro pueblo. Ahora reconozco que no, todos los mensajes que me llegaron fueron buenos, ((Y POR ESO PIDO DISCULPA ATODOS AQUELLOS QUE SE ALLAN MOLESTADO)) creo que los billetes han servido por lo menos para que alguien se atreviera a decir lo que ganan los regidores de castell platja d´aro, ( sin contar las propinas, si es que las hay) esta es la pagina donde lo pueden comprobar
.







10 comentarios:

Anónimo dijo...

Amic Vecino, molt bona la caricatura. Felicitats. Per cert les informacions publicades no s'ajusten a la realitat. Les dedicacions parcials van acompanyades d'una responsabilitat i una dedicació en el meu cas plana web, noves tecnologies, activitats i pla general) a part d'haver d'anar a plens, i altres reunions. Tampoc és cert que és facin 7 informatives al mes. Només d'urbanisme n'hi ha 5, una d'esports, una de turisme i dues de benestar, cultura i ensenyament. A part sempre en surt alguna d'hisenda, medi ambient o portaveus. Per tant un mínim de 10 informatives al mes. De plens n'hi un cada 6 setmanes. Però la realitat és que si fem la mitja, en surt un al mes (entre ordinaris i extraordinaris). Un regidor de l'oposició, i que sigui sol, és pot treure tranquil•lament uns 1200 euros al mes ( aportacions a grup polític apart) L'Alcalde i els tinents alcalde a més fa unes 4 Juntes de Govern al mes. Des del PSC tampoc ens diuen que venen a les reunions informatives dos regidors del seu grup i els dos les cobren. Quant legalment, i ells ho saben, només pot cobrar el titular i no pas el suplent. També seria bo que publiquessin les retribucions de la Sra Padilla al Consell Comarcal. No ens oblidem que els partits polítics utilitzen el Consell Comarcal per retribuir a polítics. Un cementiri d'elefants. Ja que allà els polítics amb dedicació no fan res, degut a que la gestió està en mans d'un gerent. És una manera de cobrar d'un organisme públic i treballar pel partit ( el cost de la Sra Padilla és superior als 5000 euros mensuals). En tema de sous cal ser transparent i dir-ho tot i no deixar les coses a mitges. En el meu cas les retribucions als Grups polítics van integres a una compte del partit per pagar despeses de protocol, publicacions i altres.

David Puig

Anónimo dijo...

Vaya tela con los sueldos. Muchas gracias a los sociatas por publicarlos. El primero en el ranguing y aún dice estar en la oposición vaya tela. De esta forma el señor joan no pierde la alcaldía. Vaya injusticias.

Anónimo dijo...

Hola En primer lloc felicitar al vecino per la foto, i també sóc de les quals penso que s'hauria d'haver-fet una de tots ells però en general,
Sr. David Puig, jo creg que no te dunare la raó en el teu comentari, t'explico,
la veritat esta en aquest cuadran que els sociata van posar en el seu blog, per que si la padilla cobra en la diputació, la teva cobres venent petards,el juan giraut en els seus negocis, el botelle en els seus negocis i asi successiva ment tots, però has de reconèixer que ets l'ultimo a arribar i el primer a cobrar, bé tu i aquesta tal anna MIR que la veritat creo que cobreu massa per lo que feu una salutació atos , i ati veí dóna'ls canya i haver-hi quan treu una de tota la quadrilla,jajajaja una salutació de ( castell

Anónimo dijo...

Amic de Castell d'Aro, en tot això que dius hi ha una petita diferència, el sou de la Sra Padilla és un sou públic ja que prové de dos organismes públics que és financen amb els diners de tots. Per tant si no fa res en el Consell Comarcal i treballa pel seu partit és criticable i si a més ens costa més de 5000 euros al mes encara més ( entre Ajuntament i Consell Comarcal). Jo venc petards i abans tenia un pub. No em finanço amb diner públic, si no venc petards no faig diners i cap administració pública m’indemnitzarà, tot al contrari també pago impostos per tal que alguns polítics cobrin.
Ja per acabar i tancar el debat, si parlem de sous públics parlem del de tots, no només dels que ens interessa a nosaltres per les raons que siguin. A partir d'aquí tot és criticable. Una abraçada.

Anónimo dijo...

Venga a meter pasta en "la saca", BRIBONES.
Y mientras tanto se discute por el cofre, Platja D'Aro (ex-municipio turístico) en bancarrota, sin un "joio giri" por las calles, dependiendo de los cansinos 2ª residencia para sobrevivir con múltiples "botigas al carrer" y eventos multihostias.
Pagar por pagar, mejor dar el dinero a profesionales y exigir resultados y no a cuatro oportunistas para los que es imposible desempeñar sus cargos de manera profesional y a los que poco se les puede pedir.
365 días, ¡JA!, UNA FARSA...y si tenemos vida en el pueblo durante 40 días veraniegos, no es gracias al ayuntamiento y a sus promociones chusqueras, sin duda es gracias al camping que tenemos y a los que nadie da la importancia que tiene, lo demás…imperceptible.

Anónimo dijo...

Perdona vecino m'he oblidat d'una cosa, ja que molta gent parla de mi en el teu bloc, et voldria demanar un petit favor: podríes posar un enllaç del meu bloc a la teva plana web? Si ens posem d'acord jo faré el mateix amb el meu bloc.

http://blocs.esquerra.cat/davidpuig

Una abraçada

Anónimo dijo...

Sóc en Josep M. Bas del PSC. Sr. Puig, ja tornem amb les mentides i fent demagògia amb les seves paraules. No volia comentar res del seu comentari replicant l’informe que hem publicat a la web del PSC (http://www.socialistes.cat/ambit/castellplatja/Noticies/Noticies_Internes/view.asp?id=235978&indexable=True) però finalment ho faré per respecte a les persones. Perquè des de la modèstia, la raó no és per qui més escriu o fa més intervencions abstractes, sinó per qui aplica objectivitat, sentit comú i menys demagògia en les seves aportacions:

a) Aquest informe està fet amb números reals i corresponen als sous nets de cada regidor. Sous nets a l’ajuntament. I no pas bruts. Els sous dels regidors d’un municipi han de ser públics i transparents. I com que no ho fa l’ajuntament ni vostè, per això ho hem fet des del PSC. I l’hem fet justament per aclarir les mentides que es van dient en diferents mitjans. Mentides i més mentides. Més transparents impossible. Des de les nostres competències municipals, ho fem públic i ja està. Dades reals i sense amagar res. Amb criteri i amb dades objectives. I no fent volar coloms. Amb dades reals hi ha credibilitat. Perquè els veïns/es del poble, que són els que han votat, les coneguin i en treguin les conclusions pertinents en funció del sentit comú. El poble es mereix que sigui públic.

b) Pel que fa a les assistències de 2 regidors de PSC i 2 de CIU a les 7 informatives, aclariré conceptes. La legalitat no la posa vostè sr. Puig. La defineix el secretari de l’Ajuntament. A vostè, i a partir d’un informe del secretari, se li va denegar el cobrament de les reunions setmanals de les Juntes de Govern perquè eren il•legals. El dia que el secretari faci un informe on digui que les informatives només les pot cobrar 1 regidor de cada grup, doncs cap problema. Ho assumim i ja està. Però aquesta no és la realitat. Hi assistim 2 regidors de cada grup perquè ningú ens ha dit el contrari i estem dins la legalitat per representativitat (1242 vots PSC 2 representants, 258 ERC 1 representant).

c) Sobre les retribucions dels regidors fora de l’Ajuntament, i encara que no sigui competència nostra com a regidors, permeti’m que faci alguns comentaris. Les retribucions del Consell Comarcal, i de la Diputació, ja són públics. Busqui en les actes penjades a les webs del Consell Comarcal o de la Diputació, i podrà saber què percep la Dolors des del 2003. I observarà que el que diu vostè són veritables mentides. I també podrà observar el que cobra i ha cobrat en Joan Giraut també des d’aleshores. Allà sí són transparents i són públics els sous. No com al nostre Ajuntament. Ja li dic però que, des del 2003, el sou mig del seu estimat alcalde Joan Giraut a la diputació (2353 euros nets/mes) és molt superior al de la Dolors. I si no, faci números. Però vostè sr. Puig no és membre ni de la Diputació ni del Consell Comarcal. Segurament perquè aquests estaments no es mereixen tenir persones com vostè.

d) Sobre les seves paraules “els partits polítics utilitzen el Consell Comarcal per retribuir a polítics” o que és “un cementiri d’elefants”, permeti’m que li respongui dient que demostra un molt poc respecte per les institucions i a les persones que les composen. Tant per gent del PSC com a gent d’altres formacions polítiques (també d’ERC). I sobretot quan vostè no és el president de la Generalitat, ni té les competències ni legitimitat per dir el que diu i encara menys si pensem que la seva elecció com a regidor ha vingut de 258 vots.

e) Per cert sr. Puig, del sou d’en Joan Giraut a la Diputació ni en parla. I de la Diputació en general tampoc en parla? Ni de l’assistència dels 2 regidors de CIU a les informatives tampoc? Ni tampoc parla de les 4 presidències “fantasma” que li han assignat per justificar el seu sou? Perquè serà?. És estrany no?. Això és transparència o és deixar les coses a mitges?.

Anónimo dijo...

Josep Mª, T'ESTIMO.

Anónimo dijo...

Que poca feina té el PSC de Castell-Platja d'Aro

No paren. Aquesta vegada l'amic Josep Maria Bas ens ha sorprès amb un quadre amb les retribucions que percebem tots els regidors de l'Ajuntament. La veritat, per mi no hi ha hagut cap sorpresa ja que les meves retribucions han sigut més que fetes públiques per mil fonts diferents. Els comentaris a TVCB sobre aquesta notícia ens dibuixa una mica més la realitat: "el PSC va a la caça i captura de David Puig" o també " el PSC fa oposició de l'oposició. Tot això amic Bas no porta enlloc i demostra la poca feina que teniu, ja que ni trobeu temes per debatre. Fa poc vau publicar unes dures declaracions a Diari de Girona tot desacreditant l'informe dels tècnics en el concurs per a la concessió d'escombraries, per tot seguit i quasi de genolls, demanar per mail disculpes a aquests tècnics per les vostres afirmacions. O també la vostra frontal oposició a que l'Ajuntament cobri l'ICIO ( o almenys ho negocii) per a la construcció de l'IES Ridaura, tot plegat perquè en aquest aspecte m'ha assessorat l'interventor de l'Ajuntament , el Sr. Serra, que també és interventor de l'Ajuntament de Bescanó. Allà la Generalitat si que a pagat l'ICIO per a la construcció de les noves escoles. Estem parlant de més de 200.000 euros que l'Ajuntament té l'obligació de cobrar ja que no estan bonificats per les ordenances fiscals. Aquests diners podrien servir per evitar recorre a més endeutament i que el ciutadà obtingui més contrapartides com ara que l'Ajuntament pugui col·laborar a partir del curs vinent a pagar una part del transport escolar que el Consell Comarcal deixarà de finançar, o pagar el soterrament d'una línia d'alta tensió i la preparació del terrenys per fer el CEIP " Vall d'Aro". Però clar pel PSC és més important publicar i fer política de les retribucions dels regidors que anar tots junts a aconseguir que la Generalitat ens pagui l'ICIO. Són diferents maneres de fer política. Nosaltres lluitem per aconseguir millores pel nostre municipi i altres van posant pals a les rodes en tot el que poden.

Per cert insisteixo en el mateix, la Sra Padilla ens costa més de 5000 euros al mes a tots els contribuents, per no fer res, ja que l'¡han col·locada en una menjadora política que s'anomena Consell Comarcal, on no hi ha marge de maniobra i la gestió està en mans de gerents.

PS. Per comentaris i seguir l'actualitat política del municipi visiteu el meu bloc: http://blocs.esquerra.cat/davidpuig

Moltes gràcies

Anónimo dijo...

A ese tío no se le conoce ni oficio ni beneficio.Bueno beneficio si ...... 500000 pesetas al mes que le paga el ayuntamiento por tener la boca calladita y votar si amen,un aprovechado.Una pregunta alguien conoce su oficio, trabajo,o sea de que se gana la vida el de la barba. Claro hasta ahora.